Instalații mixte sortare și concasare

Societatea noastră furnizează soluții la cheie pentru sortarea și concasare a agregatelor, adaptate în totalitate specificului activității și amplasamentului clienților noștri.

De asemenea, asigurăm și retehnologizarea și modernizarea instalațiilor fixe existente.

Începând de la consultanța inițială și proiectarea instalației conform amplasamentului și până la punerea în funcțiune a acesteia, inclusiv asistență și furnizare de piese de schimb în perioada de garanție și post-garanție, echipa noastră de experți tehnici vă stă la dispoziție pentru a vă oferi suportul necesar în fiecare etapă a proiectului, asigurându-se că obțineți cea mai bună soluție pentru afacerea dumneavoastră.

Instalațiile mixte pot asigura debite de până la 300 t/h și sunt concepute pentru a fi flexibile și ușor de adaptat diverselor cerințe de producție. De la operațiuni de mici dimensiuni până la facilități industriale extinse, vă putem oferi o soluție scalabilă care să se potrivească obiectivelor dumneavoastră.

Prin utilizarea unor tehnologii inovative, utilajele și echipamentele furnizate asigură sortarea și concasarea eficientă și precisă a materialelor, fiind totodată proiectate pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic.