Alimentatoare

Alimentatoarele sunt utilizate pe scară largă în operațiunile miniere și în aplicațiile pentru prelucrare agregate în scopul de a transfera controlat materiale de la o etapă de proces la următoarea sau pentru a extrage materiale din depozitele de stocare.

Alimentatoarele asigură dozarea corectă a materialelor și furnizează un flux uniform de fracțiune uscată sau umedă de rocă sau minerale.

Gama de alimentatoare produse de Rotherm include alimentatoare cu bandă, alimentatoare grizzly și alimentatoare vibrante, care sunt disponibile în versiuni standard sau personalizate.

Utilajele sunt proiectate pentru utilizare continuă în condiții dure și prezintă rezistență ridicată la abraziune, oferind o capacitate mare de alimentare și fiind destinate unei funcționări eficiente pe termen lung.

ALIMENTATOARE GRIZZLY

Alimentatoarele de tip Grizzly oferă o rată de alimentare continuă într-o varietate de condiții de încărcare. 

Aceste alimentatoare sunt proiectate pentru a suporta sarcini grele de șoc și pot fi utilizate în cariere, stații de reciclare, prelucrare industrială, minerit și operațiuni cu nisip și pietriș, precum și într-o gamă largă de industrii de prelucrare.

ALIMENTATOARE VIBRANTE

Alimentatoarele vibrante oferă o rată de alimentare continuă într-o varietate de condiții de încărcare.

Mișcarea de curgere a materialului este dată de compunerea mișcării a două mecanisme vibratoare cu care sunt echipate alimentatoarele vibrante. În functie de turația și masa acestora, se poate controla cantitatea de material evacuat.

ALIMENTATOARE CU BANDĂ

Alimentatoarele cu bandă pot fi utilizate pentru a extrage materiale fine sau umede de sub buncăre, containere sau grămezi de stoc pentru a asigura rata de alimentare continuă dorită, la un debit constant pe toată perioada procesului.

Aceste tip de alimentatoare sunt utilizate pe scară largă în operațiuni miniere și aplicații de construcții, precum și fabrici de celuloză și hârtie, fabrici de îngrășăminte și în industria cerealelor.