Industria transporturilor

Compania noastră proiectează și produce utilaje și echipamente care au drept scop simplificarea și eficientizarea încărcării sau a descărcării mărfurilor în / din mijloacele de transport maritim și fluvial, de transport rutier și transport feroviar.

1.TRANSPORTOARE CU BANDĂ PENTRU ÎNCĂRCARE MARFĂ ÎN NAVE MARITIME ȘI FLUVIALE

În ceea ce privește încărcarea mărfurilor pe diferite categorii de nave, una dintre cele mai eficiente și convenabile abordări este utilizarea unui utilaj de tip ship loader. Acesta reprezintă o soluție eficientă și automatizată pentru manipularea și încărcarea diferitelor tipuri de mărfuri într-un mod rapid și sigur, fiind proiectat pentru a se potrivi cerințelor specifice ale încărcăturii și navei în care urmează să fie încărcată.

Avantajele utilizării unui ship loader sunt evidente dacă se iau în considerare aspecte precum: varietatea navelor care pot beneficia de acest tip de încărcare, flotabilitatea, nivelul apei și capacitatea de a manipula diferite tipuri de încărcături (cereale, minereuri, cărbune, produse granulare).

2.TRANSPORTOARE CU BANDĂ PENTRU ÎNCĂRCARE / DESCĂRCARE MARFĂ ÎN CAMIOANE

Cu privire la încărcarea/descărcarea mărfurilor în camioane, o soluție eficientă este aceea a utilizării unui utilaj specializat în manipulări și încărcări/descărcări, de tip truck loader / truck unloader, cu aplicabilitate în diverse industrii.

Printre avantajele utilizării acestui utilaj se numără și manipulare mai ușoară și mai rapidă a mărfurilor, reducerea timpului și efortului necesare pentru încărcare sau descărcarea manuală, îmbunătățirea considerabilă a siguranței lucrătorilor, optimizarea spațiului în interiorul vehiculului și versatilitatea, respectiv aptitudinea de a manipula o gamă variată de mărfuri cum ar fi saci, cutii, paleți, obiecte de formă neregulată.

3. TRANSPORTOARE CU BANDĂ PENTRU ÎNCĂRCARE/DESCĂRCARE MARFĂ ÎN VAGOANE DE TREN

Un proces eficient la încărcarea/descărcarea mărfurilor în vagoanele de tren este asigurat de utilizarea unui utilaj specific, de tip train loader / unloader. Fiind proiectat să asigure o încărcare/descărcare eficientă și precisă a mărfurilor, acesta este configurat pentru a se potrivi înălțimii și dimensiunilor vagoanelor, permițând o transferare facilă a mărfurilor (de exemplu, cereale) fără riscul de pierdere sau deteriorare a acestora.

Transportoarele cu bandă utilizate pot fi ajustate în înălțime și unghi pentru a asigura o încărcare uniformă și eficientă în vagoane, contribuind la optimizarea operațiunilor agricole și de transport. Echipamentele furnizate de compania noastră sunt proiectate și adaptate pentru vagoanele trenurilor CFR.