Despre noi

Cu peste 30 de ani de experiență în producția de echipamente și utilaje destinate industriilor de extracție și construcții, ROTHERM s-a impus prin profesionalism și dedicare, devenind un partener de încredere în furnizarea de soluții tehnologice inovative și durabile pentru clienții noștri.

Produsele noastre:

  • Utilaje și echipamente tehnologice diversificate: Producem o gamă variată de utilaje și echipamente pentru extracție și construcții, inclusiv instalații de sortare și concasare la cheie, sisteme de transport și manipulare a mărfurilor, precum și transportoare cu bandă pentru diverse aplicații.
  • Piese de schimb și accesorii pentru utilaje: Oferim o gamă diversificată de piese de schimb și accesorii de înaltă calitate pentru utilaje, precum: tamburi, role transportoare și suporți metalici pentru acestea, bare de impact, blindaje de uzură, site metalice sau pentru roți desecatoare și sisteme de curățare benzi transportoare.
  • Benzi transportoare și covoare din cauciuc: Producem și comercializăm benzi transportoare și covoare din cauciuc adaptate tuturor industriilor și personalizate conform cerințelor specifice ale clienților.

Expertiza și serviciile noastre:

  • Soluții personalizate: Cu o expertiză solidă în domeniu, oferim soluții adaptate în funcție de cerințele specifice ale fiecărui proiect. Începând de la proiectarea echipamentelor și până la montaj și punerea în funcțiune a instalației, echipa noastră de experți tehnici vă stă la dispoziție pentru a vă oferi suportul necesar în fiecare etapă a investiției, asigurându-se că obțineți cea mai bună soluție pentru afacerea dumneavoastră.
  • Proiectare și modernizare fluxuri tehnologice: Pentru a garanta cea mai eficientă soluție tehnică, specialiștii noștri asigură proiectarea tuturor utilajelor și echipamentelor furnizate conform amplasamentului și cerințelor dumneavoastră. De asemenea, asigurăm retehnologizarea și modernizarea instalațiilor existente.
  • Întreținere și service: Dispunem de infrastructura necesară pentru a efectua eficient toate operațiunile de întreținere și service pentru utilajele pe care le comercializăm, precum și pentru furnizarea pieselor de schimb și accesoriilor necesare în perioada de garanție și post-garanție.
  • Servicii tehnice: Oferim servicii in-house de debitare CNC, waterjet și plasmă oxigaz. Totodată, echipa noastră de experți tehnici execută servicii de întreținere a benzilor transportoare, cauciucări tamburi, bandaje role transportoare și cauciucarea suprafețelor supuse uzurii prin abraziune.

Calitate. Fiabilitate. Sustenabilitate.

  • Colaborări internaționale: Pentru a garanta calitatea și fiabilitatea produselor noastre, colaborăm cu furnizori internaționali de încredere și cu reputație solidă în industrie. Toate componentele utilizate în producție sunt de cea mai înaltă calitate și beneficiază de garanția producătorilor.
  • Tehnologie și sustenabilitate: Utilizăm tehnologii moderne și inovative în procesul de fabricație, respectând standardele europene de sustenabilitate. Utilajele și echipamentele noastre sunt eficiente din punct de vedere energetic, asigurând un randament crescut al investiției. Ne angajăm să protejăm mediul și să promovăm sustenabilitatea prin utilizarea energiei verzi în procesele noastre de producție prin implementarea unui sistem energetic din surse regenerabile.

Ne asumăm angajamentul de a furniza soluții tehnice de vârf care contribuie semnificativ la succesul afacerilor clienților noștri și să oferim produse și servicii de înaltă calitate, recunoscute în industrie pentru eficiența și fiabilitatea lor.

Prin combinarea expertizei noastre tehnice cu o înțelegere profundă a nevoilor fiecărui client, precum și prin investițiile constante efectuate în ceea ce privește tehnologiile de producție, ne dedicăm obținerii unor rezultate excelente pentru afacerea dumneavoastră.