Instalații de concasare

Societatea noastră furnizează soluții la cheie pentru concasarea agregatelor, adaptate în totalitate specificului activității și amplasamentului clienților noștri.

De asemenea, asigurăm și retehnologizarea și modernizarea instalațiilor existente.

Instalațiile de concasare a agregatelor pot asigura debite de până la 300 t/h și sunt concepute pentru a fi flexibile și ușor de adaptat diverselor cerințe de producție. De la operațiuni de mici dimensiuni până la facilități industriale extinse, vă putem oferi o soluție scalabilă care să se potrivească obiectivelor dumneavoastră.

Una dintre cele mai solicitate aplicații este INSTALAȚIA SEMI-MOBILĂ DE CONCASARE (TIP SKID).

Acest tip de instalație oferă un excelent control al granulației produsului prin optimizarea turației rotorului și reglajul alimentării cu material de concasat, fiind proiectat pentru o funcționare continuă cu un nivel scăzut al costurilor de întreținere și o exploatare care nu necesită o calificare deosebită. Acesta poate fi încorporat cu ușurință în orice staţie de concasare existentă sau nou înființată.

Componentele instalației sunt fixate pe un sașiu semimobil și nu necesită fundații sau montaj, instalația putând fi deplasată cu ușurință atât în perimetrul stațiilor de sortare/carierelor cât și între diferite puncte de lucru.

Totoadată, tehnologia de lucru reduce semnificativ costurile cu piesele de uzură.

Echipa noastră de experți tehnici vă stă la dispoziție pentru a vă oferi suportul necesar în fiecare etapă a proiectului, asigurându-se că obțineți cea mai bună soluție pentru afacerea dumneavoastră.